Jarne Dekker

"Aangenaam, ik ben Jarne, in september 2020 ben ik hier als stagiaire begonnen. Naast dat ik hier aan het werk ben volg ik ook de opleiding Accountancy aan het Saxion in Deventer."

"Op dit moment houd ik mij vooral bezig met het verzorgen van financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van aangiften inkomstenbelasting."

"De combinatie van school en het werken in de praktijk vind ik erg leuk en leerzaam doordat ik de theorie die ik op school krijg, direct kan toepassen in de praktijk. Hierdoor vliegen de dagen voorbij. Ja ik voel me zeker al thuis bij DDJ". 
 

  • in 2020 aangehaakt bij DDJ
Leer Jarne kennen  

Wat Jarne zegt “Bij DDJ vliegen de dagen voorbij”

Wat collega's over Jarne zeggen.
  • “Jarne is een spontane collega. Toont interesse in zijn collega’s en voor het werk. Hij is serieus in zijn werk, maar ook zeker in voor een lolletje.”

  • “Jarne is geïnteresseerd in collega's en durft vragen te stellen.”

  • “hier volgt nog meer informatie*”

 
Lekker blijven bewegen

" Naast mijn studie en werken houd ik ervan om in beweging te blijven en ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden. Hier kan ik mijn energie kwijt, wat ik heerlijk vind. Daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen, maar dan wel het liefst een land waar het lekker warm is!"  l

Ontmoet de collega's van Jarne