Paul Verboon

“Met een mooie bagage kwam ik in mei 2018 binnen bij DDJ. Ik ben opgeleid als accountant, maar ik heb ook ondernemerservaring in binnen- en buitenland. Welke inzichten mij dat heeft opgeleverd? Een berg mensenkennis en een andere kijk op mijn cliënten.”

“Ik voel snel aan wat cliënten wel én niet van mij willen. Voor veel ondernemers voelt accountantscontrole als verplichting. Ik ga graag het gesprek aan om de toegevoegde waarde te laten zien.”

“Bij DDJ krijg ik alle ruimte om de ‘ondernemers-pet’ op te zetten, zonder mij te verliezen in regels en dossiers. En ik ben multi-inzetbaar: ik voer zowel samenstellings- als controle-opdrachten uit. Die vrijheid voelt als thuiskomen.”

  • In 2018 Begonnen bij DDJ
  • Mensenkennis is Pauls Kracht
Leer Paul kennen  

Wat Paul zegt “Bij DDJ vind ik de rust en ruimte voor mijn eigen ideeën ”

Wat collega's over Paul zeggen.
  • “Paul is als persoon rustig, is praktisch ingesteld en staat open voor vragen en overleg. Het is fijn om met hem te sparren, hij heeft veel ervaring die hij graag deelt en dat is erg leerzaam. Daarnaast is Paul altijd wel in voor een persoonlijk praatje en is geïnteresseerd in zijn collega's. ”

 
Energie voor 10!

“Een eigen huis bouwen, motorrijden, hardlopen en tuinieren. Ik ben áltijd bezig. Eén probleem: tijd. Voor mij kan de week wel 10 dagen hebben.”

Ontmoet de collega's van Paul