ddj-logo

Accountancy

Met oog voor jouw unieke situatie en behoeften

Vanuit jarenlange ervaring in accountancy kunnen wij de financiële gezondheid van je bedrijf in kaart brengen. Te druk met ondernemen? Wij ondersteunen je graag.

Het team van DDJ analyseert jouw cijfers van top tot teen. Wij bieden hulp bij financieel-administratieve vraagstukken en stellen jaarrekeningen samen. Ook zorgen wij voor heldere financiële inzichten, voorzien van onderbouwing en advies, zodat jouw onderneming de beste koers vaart.

Vragen over onze accountancy-dienstverlening? 

Weten hoe wij werken?

Samen halen wij het beste uit jouw onderneming

Een persoonlijk gesprek met een accountant die jouw business verstaat, daar begint het mee. Veel van onze collega’s hebben jarenlange ervaring opgedaan in accountancy bij de Big-4 accountantsorganisaties. Wij combineren vakkennis en ervaring, en staan allemaal met beide benen in de regio. Dé ingrediënten om samen met jou het beste uit jouw onderneming te halen.

image
Ontdek hoe wij jouw business zoal ondersteunen

Resultaatgerichte accountancy bij DDJ


Monitoring en real-time inzicht in cijfers
Het verlenen van voortdurend inzicht in de financiële positie van jouw bedrijf, dát staat bij ons centraal. Op basis van relevante KPI’s richten wij voor jou een dashboard in. Deze nemen we periodiek door. Zo weet je gedurende het hele jaar hoe jouw onderneming ervoor staat. En kun je tijdig anticiperen om bedrijfsdoelstellingen efficiënt en effectief te realiseren.

Financiële prognoses en onderbouwing
Met behulp van een prognose leg je in grote lijnen de financiële toekomstverwachtingen van je bedrijf vast. Dit geeft inzicht in de verwachte resultaten van reeds in gang gezette acties en toekomstige plannen. Op basis van een goede prognose kun je tussentijdse prestaties meten. Bovendien heb je een financiële prognose nodig om je bedrijf te kunnen verkopen of om een financiering aan te vragen bij de bank.

Jaarrekening samenstellen
Na afloop van het jaar stellen wij een jaarrekening op. Dit is verplicht voor bv’s en nv’s en optioneel voor eenmanszaken en vof’s. In de jaarrekening vind je de balans, de winst- en verliesrekening en een toelichting op de balans en winst- en verliesrekening. Het geeft de financiële positie van jouw bedrijf weer en daarom is de jaarrekening een helpend middel voor het bepalen van de koers van jouw bedrijf.

Digitaliseren administratie
Elke onderneming is verplicht om een overzichtelijke boekhouding bij te houden. Wij hebben kennis van verschillende boekhoudpakketten. En dat is maar goed ook, want er is niet één boekhoudpakket dat geschikt is voor alle ondernemingen. Wij kunnen jou ondersteunen bij de keuze voor een nieuw pakket, rekening houdend met al jouw wensen. Ook tijdens de implementatiefase kun je op ons rekenen.

Flex-controlling
Als mkb-bedrijf is het prettig om terug te kunnen vallen op de kennis en ervaring van je accountant. Bij het (tijdelijk) wegvallen van een financieel medewerker binnen de organisatie, kunnen wij snel schakelen en een geschikte collega met branchekennis en -ervaring bij jou plaatsen. Zo blijft de continuïteit van de financiële processen gewaarborgd: wel een prettig gevoel.

Naast accountancy bieden wij ook andere diensten aan.
Lees meer over fiscaal advies en zakelijke advisering.

Ontdek DDJ

Kennis van de regio

Ben je op zoek naar ondersteuning bij financiële, administratieve of fiscale zaken? Het team van DDJ biedt een mooie mix van expertise en ervaring. Wij staan bekend om onze persoonlijke support.

Wij richten onze pijlen voornamelijk op (grotere) mkb’ers, vrije beroepsbeoefenaars en stichtingen rond Arnhem, Apeldoorn, Zutphen en Doetinchem. Veel van onze collega’s zijn actief betrokken in de regio. Zo weten wij wat er speelt en profiteren klanten van ons brede netwerk. Uiteraard bedienen we ook graag ondernemers uit de rest van het land, als de klik er van beide zijden is.

image

Kopje koffie?

Laten we vrijblijvend kennismaken

Benieuwd hoe wij jouw business kunnen ondersteunen? We komen graag bij je langs om jouw organisatie te leren kennen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons accountantskantoor in Arnhem.