ddj-logo

Zakelijke advisering

Zakelijk advies vanuit een toekomstgerichte benadering

Naast accountancy en fiscaal advies kun je bij ons ook terecht voor zakelijke advisering. In elke fase van het ondernemerschap heb je andere ambities, mogelijkheden en behoeften. We geven je alle ruimte en denken met je mee.

Het team van DDJ heeft kennis van ondernemerschap. Wij helpen onder andere bij de waardebepaling van je onderneming, begeleiden overnames en stellen financiële planningen op. Samen kijken we naar jouw toekomst. Ons doel is dat je keuzes kunt maken die goed voelen.

Heb je behoefte aan toekomstgericht zakelijk advies?

Weten hoe wij werken?

Samen halen wij het beste uit jouw onderneming

Een persoonlijk gesprek met een zakelijk adviseur die jouw business verstaat, daar begint het mee. Veel van onze collega’s hebben jarenlange ervaring opgedaan in toekomstgericht zakelijk advies bij de Big-4 accountantsorganisaties. Wij combineren vakkennis en ervaring, en staan allemaal met beide benen in de regio. Dé ingrediënten om samen met jou het beste uit jouw onderneming te halen.

image
Ontdek hoe wij jouw business zoal ondersteunen

Toekomstgericht zakelijk advies bij DDJ


Bedrijfswaardering- en overdracht
Wat zijn je toekomstplannen? Wil je meer ondernemen, misschien wel overnemen of ken je een overnamekandidaat? Wij kijken en denken graag met je mee. We helpen bij de waardebepaling van jouw onderneming, begeleiden overnames en onderbouwen financiële mogelijkheden. Zo weet je precies waar je staat in de onderhandelingen en kun je stevig onderbouwde keuzes maken.

Het proces van de verkoop van je onderneming start al een aantal jaren voordat je de aandelen daadwerkelijk overdraagt. In deze aanloopperiode is het van belang om jouw onderneming verkoopklaar te maken. Wij helpen jou bij deze fase.

Financiële planning
Gedurende een mensenleven variëren de financiële wensen en verplichtingen, zeker als het een ondernemersleven betreft. Een financieel plan geeft houvast. Welke wensen heb je op korte termijn, welke doelen hoop je over tien jaar te kunnen realiseren en op welke leeftijd verwacht je de onderneming te verkopen? Wij helpen bij het opstellen van een financieel plan. 

Naast zakelijke advisering bieden wij ook andere diensten aan.
Lees meer over accountancy en fiscaal advies.

Ontdek DDJ

Kennis van de regio

Ben je op zoek naar ondersteuning bij financiële, administratieve of fiscale zaken? Het team van DDJ biedt een mooie mix van expertise en ervaring. Wij staan bekend om onze persoonlijke support.

Wij richten onze pijlen voornamelijk op (grotere) mkb’ers, vrije beroepsbeoefenaars en stichtingen rond Arnhem, Apeldoorn, Zutphen en Doetinchem. Veel van onze collega’s zijn actief betrokken in de regio. Zo weten wij wat er speelt en profiteren klanten van ons brede netwerk. Uiteraard bedienen we ook graag ondernemers uit de rest van het land, als de klik er van beide zijden is.

image

Kopje koffie?

Laten we vrijblijvend kennismaken

Benieuwd hoe wij jouw business kunnen ondersteunen? We komen graag bij je langs om jouw organisatie te leren kennen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons accountantskantoor in Arnhem.