ddj-logo

Ons verhaal

De ondernemende accountant in de regio Arnhem

DDJ is een ambitieus en onderscheidend accountants- en advieskantoor met name gericht op MKB-bedrijven en non-profitorganisaties in de regio Arnhem. Door onze kennis, inzicht en ervaring zijn wij in staat verder te kijken dan de cijfers. Wij zijn van mening dat ondernemers en bestuurders pas echt goed functioneren als ze ‘in control’ zijn. Daar willen we onze cliënten graag bij helpen. Van starter tot stopper: iedere ondernemer heeft andere wensen en ambities. Sommige praktische zaken ‘moeten gewoon gebeuren’. DDJ staat naast jou, in iedere fase van het ondernemerschap. Wij duiken in jouw business en je ontvangt adviezen waar je direct mee verder kunt. Ook benieuwd wat DDJ voor jou kan betekenen?

Typisch DDJ

Van waaruit wij werken

Bij DDJ krijgt je een vaste contactpersoon aan jouw zijde die zich graag vastbijt in allerlei vraagstukken. Ons team biedt een mooie mix van expertise en ervaring. Wij werken altijd vanuit dezelfde waarden:

 • Vertrouwen – De basis voor alle succes
 • Betrokken – Bij ons sta jij op #1
 • Vooruitstrevend – Vandaag werken we aan het bedrijfsresultaat van morgen
 • Persoonlijk – We staan dicht bij je, in de regio waar jij onderneemt
image

Hoe gaan wij te werk?

Leg ons jouw wensen en vraagstukken voor en laten we samen de uitdaging aangaan. DDJ verzorgt werkzaamheden op maat: voor dat wat jij écht nodig hebt. Vallen de werkzaamheden buiten onze expertises? Dan hebben wij deskundige partners klaarstaan. Ontdek in 4 stappen hoe wij te werk gaan.

 • Stap 1 Kennismaken
  Kennismaken Samen gaan we een oriënterend gesprek aan, in alle openheid. Klikt het van beide kanten en passen we bij elkaar? Laten we samenwerken!
 • Stap 2 Doelen stellen
  Doelen stellen Wie ben je? Wat heb je nodig (en ook: wat niet)? En wat wil je samen met ons bereiken? Dit brengen we in kaart. Wij verdiepen ons in jou en jouw bedrijf.
 • Stap 3 Kansen benutten
  Kansen benutten Je wilt nu én in de toekomst succesvol en met plezier ondernemen. Hier richten wij onze werkzaamheden op in. Samen kansen benutten, voortvarend op naar ‘later’.
 • Stap 4 In gesprek blijven
  In gesprek blijven Wat zijn je doelen? En heb je deze na verloop van tijd nog scherp voor ogen? Graag blijven we samen het hele jaar in gesprek. Zo kunnen we op tijd eventuele doelstellingen bijstellen en behalen.
 

Wist je dat...

 • Wij bij DDJ graag samen sporten

  Bij DDJ neemt sporten – en dan vooral hardlopen en wielrennen – een belangrijke plaats in. Heerlijk een rondje hardlopen in de pauze. En niet voor niets, want beweging zorgt ervoor dat je steeds beter kunt ‘zakendoen’. Je hoofd leegmaken, werken aan je doorzettingsvermogen, het steeds beter willen doen. En… het is gewoon hartstikke gezond!

 • DDJ ook sportieve evenementen organiseert?

  In 2022 hebben wij voor klanten en relaties een wielrenevenement georganiseerd in samenwerking met Van Lanschot Kempen en Absolute Cycling. Ondanks dat er regen was voorspeld en het inderdaad de hele dag nat was, waren ruim 40 relaties aanwezig tijdens deze eerste editie. Aan het einde van de wedstrijd werden alle deelnemers beloond met een heerlijke pastamaaltijd.

 • DDJ-medewerkers dol zijn op de groene, bosrijke werkomgeving?

  De meeste DDJ’ers komen uit de Gelderse regio. Ze zijn dan ook trots en blij dat ze in Arnhem werken vanuit een kantoor in een mooie, boomrijke omgeving. Heerlijk, een groen uitzicht!

 • DDJ grote affiniteit heeft met bedrijven in de bouw en sportwereld?

  DDJ werkt voor organisaties in allerlei sectoren. Dat wij een speciaal gevoel hebben voor de sportbranche is duidelijk. Maar wist je ook dat de bouwsector één van onze expertises is?

 • DDJ al bijna 20 jaar bestaat? Maar met veel van onze collega’s werken wij al langer samen!

  In 2021 bestond DDJ 15 jaar. Met veel collega’s werken wij al langer samen!

 • Wij bij DDJ samen lunchen?

  Wij vinden het belangrijk om in de pauze écht even te ontspannen. Heel even geen cijfers, maar gezellig praten over onderwerpen die ons bezighouden. Er is altijd ruimte voor onze gasten om aan te schuiven. Je bent ook van harte welkom om een ronde met onze collega’s mee te wandelen!

 • Mede-eigenaren Wim Diesveld en Ronald de Jonge vroeger elkaars hardloopconcurrenten waren?

  Wim Diesveld en Ronald de Jonge leerden elkaar kennen op de atletiekbaan. Hier vochten ze zware duels uit. Begin 2000 kwamen Wim en Ronald elkaar weer tegen. De klik was er nog! Niet veel later besloten ze hun krachten te bundelen in DDJ.

Onze kanjers!

Kopje koffie?

Laten we vrijblijvend kennismaken

Benieuwd hoe wij jouw business kunnen ondersteunen? We komen graag bij je langs om jouw organisatie te leren kennen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons accountantskantoor in Arnhem.
Laten we vrijblijvend kennismaken