ddj-logo

Fiscaal advies

Kansen zien en benutten, al vóórdat je erom vraagt

Ondernemen is keuzes maken. Bij sommige van deze keuzes word je graag bijgestaan door een professional. Fiscaal advies nodig? Wij staan voor je klaar.

Het team van DDJ is altijd op de hoogte van de laatste wetten, regels en fiscale maatregelen. Wij adviseren je over de gevolgen van fiscale veranderingen voor jouw situatie - zakelijk en privé - en stellen aangiften op. Onze fiscaal adviseurs zijn proactief en altijd scherp op fiscale optimalisatie.

Heb je vragen of behoefte aan fiscaal advies?

Weten hoe wij werken?

Samen halen we het beste uit jouw onderneming

Een persoonlijk fiscaal adviesgesprek met een adviseur die jouw business verstaat, daar begint het mee. Veel van onze collega’s hebben jarenlange ervaring opgedaan bij de Big-4 accountantsorganisaties. Wij combineren vakkennis en ervaring. Dé ingrediënten om samen met jou het beste uit jouw onderneming te halen.

image
Ontdek hoe wij jouw business zoal ondersteunen

Optimaal fiscaal advies bij DDJ


Advisering: een klankbord en vertrouwenspersoon
Fiscaal optimaal zakendoen, daar maken wij ons hard voor. Ons team adviseert je onder andere over de keuze voor de optimale rechtsvorm en begeleiden je bij overnames, herstructurering of bedrijfsbeëindiging. Als fiscaal adviseur zijn wij jouw klankbord en vertrouwenspersoon. We stellen ons onafhankelijk op en bieden je waardevolle inzichten.

Aangiftepraktijk: verzorging van belastingaangiften
Naast het samenstellen van de jaarrekening van jouw bedrijf, verzorgen wij ook fiscale aangiften. Van relatief eenvoudige tot zeer complexe aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast stellen wij aangiften omzetbelasting, dividendbelasting en erf- en schenkbelasting op. Wij denken met jou mee of het verstandig is om een voorlopige aanslag op te laten leggen én zo ja, voor welk bedrag. Kortom: proactief fiscaal advies.

Horizontaal Toezicht: samenwerking met de Belastingdienst
Als kantoor hebben wij een convenant Horizontaal Toezicht (HT) met de Belastingdienst. Door goede afspraken te maken met jou als klant én de Belastingdienst kunnen we met elkaar de kwaliteit van de aangiften verbeteren en behouden. Wij hebben een direct aanspreekpunt bij de Belastingdienst, waardoor we snel kunnen schakelen. Ander voordeel van dit convenant is dat aanslagen sneller worden opgelegd, waardoor je ook sneller zekerheid hebt over je belastingaanslag.

Naast fiscaal advies bieden wij ook andere diensten aan.
Lees meer over accountancy en zakelijke advisering.

Ontdek DDJ

Kennis van de regio

Ben je op zoek naar ondersteuning bij financiële, administratieve of fiscale zaken? Het team van DDJ biedt een mooie mix van expertise en ervaring. Wij staan bekend om onze persoonlijke support.

Wij richten onze pijlen voornamelijk op (grotere) mkb’ers, vrije beroepsbeoefenaars en stichtingen rond Arnhem, Apeldoorn, Zutphen en Doetinchem. Veel van onze collega’s zijn actief betrokken in de regio. Zo weten wij wat er speelt en profiteren klanten van ons brede netwerk. Uiteraard bedienen we ook graag ondernemers uit de rest van het land, als de klik er van beide zijden is.

 

image

Kopje koffie?

Laten we vrijblijvend kennismaken

Benieuwd hoe wij jouw business kunnen ondersteunen? We komen graag bij je langs om jouw organisatie te leren kennen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons accountantskantoor in Arnhem.