Persoonlijke support Ontdek hoe wij uw business ondersteunen

U wilt ondersteuning bij financiële, administratieve of fiscale zaken. Een persoonlijk gesprek met een accountant die uw business verstaat. En een vaste contactpersoon die kansen ziet, vóórdat u erom vraagt.

 
 

Wat we doen Schakel DDJ in

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Leg ons uw wensen en vraagstukken voor. Laten we samen de uitdaging aangaan.

 • Accountancy

  Het team van DDJ analyseert uw cijfers van top tot teen. Wij bieden hulp bij financieel-administratieve vraagstukken. Ook stellen wij jaarrekeningen samen, of wij kunnen deze desgewenst controleren.

  En wilt u uw bank overtuigen van een gunstig toekomstperspectief? DDJ duikt in uw business en stelt scherpe prognoses, berekeningen en onderbouwingen op. Zodat uw cijfers kloppen met uw huidige situatie.

 • Fiscaal (advies)werk

  Fiscaal optimaal zakendoen: daar maakt DDJ zich hard voor. Wij zijn uw klankbord en vertrouwenspersoon. We stellen ons onafhankelijk op en bieden u waardevolle inzichten.

  Ons team adviseert u bijvoorbeeld over de keuze voor de optimale rechtsvorm en begeleiden u bij overnames, herstructurering of bedrijfsbeëindiging. Ook kunt u terecht voor estate planning, het verzorgen van aangiftes en fiscale procedures.

 • Overige advisering

  In elke fase van het ondernemerschap heeft u andere ambities, mogelijkheden en behoeften. DDJ kijkt graag mee. Wilt u in de toekomst nog meer ondernemen, misschien wel overnemen of kent u een overnamekandidaat?

  We helpen bij waardebepaling van uw onderneming, begeleiden overnames en onderbouwen financiële mogelijkheden. Bij DDJ krijgt u alle ruimte, zodat u de keuze maakt die goed voelt én doet.

 

Voor u, de ondernemer Wij kennen uw regio

DDJ richt haar pijlen voornamelijk op (grotere) mkb’ers, vrije beroepsbeoefenaars en stichtingen in de ruit Arnhem, Apeldoorn, Zutphen en Doetinchem. Natuurlijk bedienen we ook graag ondernemers uit de rest van het land, als de klik er van beide zijden is.

 
 

Kennis en ervaring Samen halen we het beste uit uw onderneming

Veel van onze collega’s hebben jarenlange ervaring opgedaan bij de Big-4 accountantsorganisaties. Wij combineren vakkennis en ervaring, en staan allemaal met beide benen in de regio. Dé ingrediënten om samen met u het beste te halen uit uw onderneming.

 
 

Hoe gaan wij te werk?

DDJ verzorgt werkzaamheden op maat: voor dat wat u écht nodig heeft. Vallen de werkzaamheden buiten onze expertises? Dan hebben wij deskundige partners voor u klaarstaan. Ontdek in 4 stappen hoe wij te werk gaan.

 • Stap 1 Kennismaken
  Kennismaken Samen met u gaan we een oriënterend gesprek aan, in alle openheid. Klikt het van beide kanten en passen we bij elkaar? Laten we samenwerken!
 • Stap 2 Doelen stellen
  Doelen stellen Wie bent u? Wat heeft u nodig (en ook: wat niet)? En wat wilt u samen met ons bereiken? Dit brengen we in kaart. Wij verdiepen ons in u en uw bedrijf.
 • Stap 3 Kansen benutten
  Kansen benutten U wilt nu én in de toekomst succesvol en met plezier ondernemen. Hier richten wij onze werkzaamheden op in. Samen kansen benutten, voortvarend op naar ‘later’.
 • Stap 4 In gesprek blijven
  In gesprek blijven Wat zijn uw doelen? En heeft u deze na verloop van tijd nog scherp voor ogen? Graag blijven we met u het hele jaar in gesprek. Zo kunnen we op tijd eventuele doelstellingen bijstellen en behalen.