ddj-logo
Mark Vermeer
Accountancy medewerker

Mark Vermeer

Na het behalen van zijn bachelor Economie & Bedrijfseconomie aan de Radboud Universiteit is Mark in de eerste jaren van zijn carrière actief geweest in het bankwezen en als hypotheekadviseur. In 2019 was het tijd voor iets anders en kwam hij in contact met DDJ. Of de accountancy iets voor hem was, was voor Mark niet direct een uitgemaakte zaak. Na enkele goede gesprekken was Mark overtuigd. Hij heeft zelfs nog geen moment spijt van zijn overstap:

“Het leukste aan mijn werk is de variatie. Met de kennis en ervaring vanuit mijn verleden als hypotheekadviseur heb ik de mogelijkheid om voor klanten net een stapje extra te kunnen zetten buiten de standaard accountancywerkzaamheden. Denk aan financiële planningen, hypotheekberekeningen, financieringsaanvragen en fiscale adviezen.” Win-win.

Racefiets

Mark is sportief aangelegd en komt regelmatig met de racefiets naar kantoor, ook gaat hij er graag op uit om een grote ronde met vrienden te fietsen. Mark is graag samen met zijn gezin en is dan regelmatig in de dierentuin te vinden of in het bos voor een wandeling. Daarnaast houdt hij van gezelligheid met zijn vrienden. 

 

 

image

Mijn collega's