ddj-logo
Tim Terlouw
Accountancy medewerker

Tim Terlouw

"In 2020 wilde Tim graag meer weten over het accountantsvak en meldde hij zich bij DDJ. Na een prettige kennismaking is hij nog datzelfde jaar gestart met de opleiding accountancy. “Door de goede wederzijdse klik, kon ik meteen blijven werken bij DDJ. Ik vind het erg prettig om mijn studie en werk te combineren, zo kan ik gelijk de theorie toepassen in praktijk.”

"Op dit moment houd ik mij vooral bezig met het verzorgen van financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van aangiften. Ik werk het liefst voor klanten die in kansen denken en continu bezig zijn met het ontwikkelen van hun onderneming."

“DDJ is een kantoor waar een laagdrempelige sfeer heerst en je bij iedereen kan aankloppen voor een vraag. Verder is het een gezellig kantoor met een fijne mix in leeftijd en expertise."
 

Sportief

In zijn vrije tijd is Tim veel bezig met sport, als speler en als coach bij de lokale korfbalclub, daarnaast vindt hij het ook heerlijk om een rondje te gaan hardlopen. "En voor een drankje met mijn vrienden ben ik natuurlijk ook altijd wel in". 
 

image

Mijn collega's