Wim Diesveld

"In 2005 ben ik samen met Ronald de Jonge ‘DDJ Accountants & Adviseurs’ gestart. In mijn werk ben ik vooral het aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Ook houd ik me bezig met bijzondere situaties bij bestaande klanten, zoals overname en verkoop."

"Mijn werk is ook heel divers. Wat er op een doordeweekse dag gaat gebeuren? Dat kan ik nooit met zekerheid zeggen. Die dynamiek, daar houd ik van."

"Het contact met klanten, interactie: dat kun je wel mijn passie noemen. Mijn werk is samenwerken, en toegevoegde waarde leveren. Ik kijk met een tevreden gevoel terug op mijn werkdag als de klant dankzij onze gezamenlijke inspanningen zijn doelen heeft bereikt."

  • In 2005 samen met Ronald DDJ opgericht
  • Work-life balance is voor Wim erg belangrijk
Leer Wim kennen  

Wat Wim zegt “Het contact met klanten: dat is mijn passie”

Wat collega's over Wim zeggen.
  • “Wim is een ondernemer met ware ambitie. Met een frisse blik zoekende naar verbetering en vernieuwing helpt hij iedereen een stap voorwaarts.”

  • “Wim heeft een bijzonder gevoel voor mensen.”

  • “Wim is toegankelijk en een echt mensenmens.”

 
Hardloopconcurrenten met een klik

"Ik ga regelmatig hardlopen met collega en mede-eigenaar Ronald. Zo hebben we elkaar ook leren kennen: we waren ware concurrenten tijdens wedstrijden. De klik met én de bewondering voor elkaar was er toen al, en is altijd gebleven."

Ontmoet de collega's van Wim