ddj-logo
Wim Diesveld
Partner

Wim Diesveld

In 2005 is Wim samen met Ronald de Jonge DDJ gestart. “In mijn werk ben ik vooral het aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Ook houd ik me bezig met bijzondere situaties bij bestaande klanten, zoals overname en verkoop."

"Het contact met klanten, interactie: dat kun je wel mijn passie noemen. Mijn werk is samenwerken, en toegevoegde waarde leveren. Ik kijk met een tevreden gevoel terug op mijn werkdag als de klant dankzij onze gezamenlijke inspanningen zijn doelen heeft bereikt."

Wat er op een doordeweekse dag van Wim gebeurt? “Dat kan ik nooit met zekerheid zeggen. Mijn werk is ook heel divers. Die dynamiek, daar houd ik van."

Fanatiek

Accountant zijn is voor Wim een boeiend bestaan, waarbij hij vooral de menselijke kant prefereert. Hij is ambiteus en deelt regelmatig zijn ervaringen met collega’s, ook ter promotie van ons vak.

In zijn vrije tijd geniet Wim van zijn gezin, sport hij zo fanatiek mogelijk (boksen, hardlopen, padel, wielrennen, skiën) en is hij ook vrijwillig actief in een aantal bestuurlijke functies in Ellecom/Arnhem.

 

 

image

Mijn collega's