ddj-logo
Nick  van Bemmel
Senior fiscalist

Nick van Bemmel

Vanaf de zomer van 2023 is Nick onderdeel van DDJ en versterkt hij het fiscale team. 
Met zijn specifieke expertise op het gebied van box 3 en excessief lenen brengt hij veel kennis én ervaring mee. “Ik ben zeer creatief en dat leidt ertoe dat ik ieder jaar wel een publicatie op mijn naam heb staan aangaande een wetsvoorstel. Ik geef landelijk ook presentaties waarbij fiscalisten PE punten kunnen halen bij die cursussen.”

Nick geniet van klantcontact en het gezamenlijke denkproces om samen met de klant te zoeken naar optimale oplossingen bij fiscale vraagstukken. 
"Ik ben zeer enthousiast. Wil nog heel veel nieuwe dingen leren en doen. Als collega zie ik mezelf nog steeds als die waterpolokeeper. Een belangrijke rol binnen een team maar wel met een duidelijke eigen rol. Ik mag graag meedenken met collega’s als ze vragen hebben en jonge mensen opleiden op fiscaal gebied geeft mij energie."

Yin-Yoga

In zijn vrije tijd sport Nick veel om in het weekend bourgondisch te kunnen leven. “Ik ben veel in de Arnhemse horeca te vinden, vaak met de vriendengroep maar soms ook alleen met mijn vriendin of een van mijn dochters. Daarnaast sport ik vier keer per week en daarbij doe ik nog 2 keer per week yin-yoga."

image

Mijn collega's